2014-09-29 13:39:58• hírek • Szatmár.ro

Négy súlyos sérült vasárnap

Négy személy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült közlekedési balesetben vasárnap Szatmár megyében - azon belül is Vetés községben. Az egyik esetben a gépjármű vezetője nem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal. A járművek vezetői egyik esetben sem álltak alkohol befolyása alatt.

Az első és egyben súlyosabb kimenetelű baleset délután 16.30 körül történt Vetésen. Stefan F. lovasszekeret hajtva ereszkedett le éppen a Szamos töltéséről, ám a lovak letértek az úttestről, a szekér pedig a jobb oldali árokba borult.

A baleset következtében a szekéren tartózkodó három - 45 és 67 év közötti - nő egyaránt súlyos sérüléseket szenvedett, míg a 47 éves hajtó könnyebben megúszta a balesetet. Ellene gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indul büntetőjogi eljárás.

Vetés községben történt a második baleset is, pontosabban Decebal településen. A 36 éves S. Csaba Szatmárnémeti irányából haladt Nagykároly felé Aprilia típusú robogójával, amikor néhány perccel 21.00 óra előtt elgázolta az úttesten gyalogoló 55 éves férfit. A részteleki férfi a baleset következtében súlyosan megsérült.

A helyszínelő rendőrök ráadásul megállapították, hogy S. Csaba nem rendelkezett vezetői engedéllyel, így a gondatlanságból elkövetett testi sértés mellett ebben a vádpontban is felelnie kell majd a bíróság előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: